viernes, 23 de enero de 2015

Una vida d'aprenentatge II


Molts han estat els progressos que hem pogut experimentar en la nostra formació des de l'inici de curs així com l'augment de les eines a emprar en la docència i la pràctica educativa.
Descobrir nous horitzons en l'aprenentatge i ampliar la metodologia de treball ilimitament amb l'ajuda de les tecnologies i les aportacions dels grans especialistes és molt gratificant i permet començar a desenvolupar un camí d'ensenyament propi.
(Vídeo propi, fet en grup)

Sens dubte, hi ha una gran diferència entre el que sabia abans i el que sé ara, tot i que encara estic començant a entendre el món educatiu. El primer vídeo era bàsic, però aquest que hem fet ara a nivell de grup és més complet i més profund.
Tot aquest treball en grup, sumat al treball individual fet a BDDC, em porta a reflexionar sobre totes les novetats que he d'assimilar, i això només em porta a una conclusió: queda moltíssim per millorar i aprendre, la vida és un curs continu, hi ha informació infinita i sempre trobarem innovacions aplicables a la nostra personalitat, potser quan acaba l'adolescència acabem de créixer físicament, però com a persones sempre podem seguir completant-nos, creixent, sumant, ajudant i millorant a la nostra manera el món.

Aprendre és viure, viure és aprendre, i sempre POC A POC I AMB BONA LLETRA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario